Spring naar inhoud

Twee keer Repair Café: 22 en 29 november

22november2014-ZuiderkwartierNIEUW LOGO-RepairCafe200In november is het Repair Café twee keer te bezoeken. Op zaterdag 22 november bij MFA Zuiderkwartier en op zaterdag 29 november bij wijkcentrum In De Boomtak. Beide middagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij het Repair Café mag iedereen spullen meenemen die kapot zijn, om deze samen met deskundige vrijwilligers te proberen te repareren. Spullen die meegenomen kunnen worden zijn: elektrische apparaten, meubels, kleding, fietsen en speelgoed. Bijvoorbeeld een broek die wat te lang is, het koffiezetapparaat dat niet warm wordt, die fijne trui met een gaatje en de fiets zonder rem.

Voor reparaties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van de bezoeker. Uiteraard moeten benodigde onderdelen wel zelf gekocht worden, hierover geven de deskundige medewerkers graag advies.

WEB-november2014Vrijwilliger worden bij Repair Café Zuiderkwartier kan ook. Je komt dan in een gezellige en gemotiveerde groep vrijwilligers die het leuk vinden om te repareren, mensen te helpen en nieuwe dingen te leren. Gratis koffie, thee en een lunch, de enorme dankbaarheid en bewondering van de bezoekers.

Dus ben je handig in organisatie & publiciteit, elektro-, fiets- of textiel-reparatie en lijkt het je wel leuk om een paar uurtjes in de maand mee te werken aan een Repair Café? Neem dan contact met ons op via een mailtje naar info@stichtingsocialenergy.nl met je naam, telefoonnummer en je deskundigheid.