Spring naar inhoud

Repair Café weer succesvol In de Boomtak

Alweer voor de achtste keer dit jaar is het Repair Café 013 zaterdag 26 oktober in het wijkcentrum In de Boomtak gehouden. Met wederom een goed resultaat. Meer dan 70 reparaties zijn verricht, waarbij er af en toe wat wachttijden bij de 'elektra-afdeling' waren. De doelstelling is om iedereen te helpen, en soms duren reparaties wat langer, omdat er veel doorgemeten en nagekeken moet worden. Bovendien kijken de medewerkers van Repair Café meteen ook op Internet om benodigde onderdelen te zoeken, zodat de bezoekers deze thuis kunnen bestellen. Bij een volgend Repair Cafe, komende 30 november, zal de reparatie dan afgemaakt worden.

NIEUW LOGO-RepairCafe50010-26-2013-1272GER_7719Repair-CafeAlweer voor de achtste keer dit jaar is het Repair Café 013  zaterdag 26 oktober in het wijkcentrum In de Boomtak gehouden. Met wederom een goed resultaat. Meer dan 70 reparaties zijn verricht, waarbij er  af en toe wat wachttijden bij de 'elektra-afdeling' waren.

De doelstelling is om iedereen te helpen, en soms duren reparaties wat langer, omdat er veel doorgemeten en nagekeken moet worden. Bovendien kijken de medewerkers van Repair Café meteen ook op Internet om benodigde onderdelen te zoeken, zodat de bezoekers deze thuis kunnen bestellen. Bij een volgend Repair Cafe, komende 30 november, zal de reparatie dan afgemaakt worden.

De samenwerking met PC-Restart, waarvan nu een ruimte bij In de Boomtak is ingericht, begint hier zijn vruchten af te werpen. Specialisten hiervan gingen aan de slag om kapotte printers, laptops en computers te repareren. Extra service is de mogelijkheid om op woensdagmiddag terug te komen bij PC-Restart, wanneer er meer tijd is om grotere problemen op te lossen.

Deze keer waren er weer nieuwe medewerkers die enthousiast aan de slag zijn gegaan om meegebrachte spullen na te kijken, en door te meten. Maar omdat er steeds meer bezoekers komen, die allemaal geholpen worden, is Repair Café steeds op zoek naar extra handjes die mee willen doen. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar: info@stichtingsocialenergy.nl