Spring naar inhoud

Kopieerapparaat gedoneerd door Coffee3

08-15-2013-Coffee3-SSE
Roland Samuels (links) neemt namens de Stichting Social Energy het kopieerapparaat in ontvangst uit handen van Coffee3 directeur Marc Bozon. PortAgora stelde belangeloos een busje beschikbaar voor het vervoer.

LOGO_2-copy_250 De Stichting Social Energy heeft donderdag 15 augustus 2013 een bijzonder kopieerapparaat in ontvangst genomen van Marc Bozon, directeur van het bedrijf Coffee3 dat gespecialiseerd is in koffieautomaten. Deze schenking is zeer waardevol en kwam tot stand door bemiddeling van de stichting Mooi Zo Goed Zo. Het kopieerapparaat is multifunctioneel en kan door alle onderdelen van Social Energy gebruikt worden. De donatie komt op een uitgelezen moment.

In het wijkcentrum In de Boomtak wordt momenteel een ruimte ingericht waar het project van PC-Restart binnenkort van start gaat.
PC-Restart wordt een inloopwerkplaats en trefpunt waar mensen op het gebied van computerproblemen terecht kunnen. Dat kan op een breed terrein. Voor zowel hardware, software en randapparatuur zijn er specialisten aanwezig om mensen te helpen met hun problemen.

08-15-2013-Coffee3-gevel
Coffee3 is gespecialiseerd koffieautomaten en is gevestigd in Udenhout

Het project is vooral bedoeld voor mensen die via de Bijzondere Bijstand, Stichting Leergeld of andere hulpinstanties een computer en/of randapparatuur hebben aangeschaft, maar niet in staat zijn deze zelf te onderhouden en geen middelen hebben dit goed te laten doen.

PC-Restart gaat in samenwerking met het wijkcentrum In de Boomtak en kringloopbedrijf PortAgora per 1 september 2013 officieel van start.