Spring naar inhoud

Drie keer per maand Repair Café van Social Energy

rc-web-nwestede-najaar-2016Stichting Social Energy organiseert dit seizoen drie keer per maand het Repair Café. Elke eerste zaterdag van de maand is het Repair Café te vinden in wijkcentrum de Ypelaer aan de Corellistraat 10 in Tilburg Noord en elke tweede zaterdag van de maand in MFA Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38 in zuid.

En nieuw vanaf dit seizoen: elke vierde zaterdag van de maand wordt het Repair Café gehouden in wijkcentrum Nieuwe Stede in Korvel, Capucijnenstraat 156.

Het Repair Café wordt gehouden van 13.00 uur tot 17.00 uur (Nieuwe Stede en MFA Zuiderkwartier).

In wijkcentrum de Ypelaer steeds van 11.00 tot 15.00 uur.

Tijdens deze middagen is iedereen van harte welkom om met kapotte fietsen, kledingstukken en apparaten langs te komen, om deze samen met de vrijwilligers van het Repair Café te proberen te repareren. Voor de reparatie wordt een donatie gevraagd, nieuwe onderdelen moeten zelf worden meegebracht.

Stichting Social Energy, dat in Tilburg met name bekend staat om het Repair Café, PC Restart en Stadstuinderij Piushaven, heeft sinds juni 2016 een nieuwe thuisbasis onder het dak van wijkcentrum Nieuwe Stede aan de Capucijnenstraat. In Nieuwe Stede heeft Social Energy de beschikking gekregen over een mooie grote ruimte voor PC Restart, computercursussen en andere activiteiten.