10 Jarig bestaan Stichting Social Energy

Op 27 juni 2012 ( link oprichting) is onze stichting bij de notaris vastgelegd.

Dit heugelijke feit gaan wij vieren op 26 juni 2022 in de President Mandelahof.

In onderstaande link vind u de uitnodiging:
( link naar uitnodiging).

Alle vrijwilligers , oud vrijwilligers en buurtbewoners zijn van harte welkom deze middag.

Stichting Social Energy is op 27 juni 2012 opgericht door Roland Samuels met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen door hen met elkaar in verbinding te brengen. Hierdoor wordt een sociale basis gelegd waardoor mensen elkaar opzoeken om elkaar te helpen, te ondersteunen en van elkaar te leren.

Vele projecten hebben in deze jaren de revue gepasseerd. Zoals o.a.:

Al deze projecten zouden niet plaatsgevonden hebben zonder de vele vrijwilligers die ons geholpen hebben al deze jaren. Wij zijn trots dat om nog steeds een financieel onafhankelijke medespeler te mogen zijn in de wereld van vrijwilligers - organisaties in Tilburg.  We hopen dit nog vele jaren te verduurzamen en de eenzame ouderen en overige bezoekers aan onze projecten een steun in de rug te geven.