Stadstuin Korvel in ontwikkeling

De eerste dag van de Stadstuin Korvel is prima verlopen, Jo en Roelof zijn vanmorgen aan de slag gegaan. Corrie heeft de vrijwilligers getrakteerd op koffie met een worstenbroodje.

Dit gaf zoveel Energy dat zelfs de eerst bedden met sla, andijvie, selderij, peterselie en prei al zijn uitgeplant door Paval en Maurits. Ook hebben vanmiddag spontaan weer een aantal nieuwe vrijwilligers zich aangemeld. Ook heeft onze Stadsimker Marcel Horck twee blije bijenkasten gebracht.

Zelfs de mensen van de wijkkrant 'de Koppel' zijn langs geweest. En ook de fotograaf van Tilburgers.nl heeft mooie foto's gemaakt voor informatief stukje in de digitale krant. Deze wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden. Dus bijgevoegd.

Complimenten aan iedereen die er tot zover al aan mee hebben gewerkt, kortom flitsende start van weer een nieuw Energy Garden project.